.

20% KORTING OP ONZE OUTDOORARTIKELEN* MET DE CODE TUIN

NL/BE
sweeek devient sweeek

Zin in verandering....

Met de uitbreiding van onze catalogus naar interieur vonden we het tijd om de nieuwe stap te zetten en nog groter te denken!

Dus we hebben de ramen wijd opengezet en een frisse neus gehaald...

Na lange tijd voor tuin en terras te hebben gezorgd, wilden we ook naar binnen (maar maak je geen zorgen, we zullen eerst onze voeten vegen).

Wil je kennismaken met dit nieuwe merk?

Wie is sweeek?

Een  merk  dat  betaalbare kwaliteitsproducten  het hele jaar door aanbiedt, die  iedereen  kan kopen, zelfs met een klein budget.

 

Kleine budgetten

Een  merk  om zowel   binnen  als buiten  in te richten.  

 

Tuin

Salon

Eetkamer

Studeerkamer

Slaapkamer

Kinderkamer

 

Een  merk  dat nieuwe  trendy  producten aanbiedt maar ook de tijdloze  toppers behoudt.

 

Bouclé

Velours

Webbing

Rotan

Nieuw

 

Een  merk  dat het verzorgen  van uw tuin altijd belangrijk heeft gevonden.

 

Een  merk  dat het mogelijk maakt je huis helemaal naar eigen stijl  in te richten.

Een designlamp voor een knusse avond, een trendy pot voor je favoriete plant, een bamboe kamerscherm voor een exotisch tintje. Soms heb je maar één detail nodig om je huis te veranderen in een plek die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Bijzettafels

De perfecte bijzettafel heeft een minimalistisch ontwerp en is verkrijgbaar in 5 vormen en 5 kleuren, zodat je hem overal in huis kunt neerzetten. Nee, je droomt niet, de perfecte bijzettafel is echt en verkrijgbaar op onze website.

Alice's Garden wordt sweeek, maar blijft jullie huis- en tuinspecialist

Net zoals Alice's Garden altijd een ruime keuze aan producten tegen de beste prijzen en met gratis levering bood, zal de missie van sweeek zijn om u te helpen bij het ontwerpen van uw tuin, terras of balkon met als doel om er een gezellige ruimte van te maken. Op het gebied van interieurontwerp blijft onze missie hetzelfde. Wij bieden u een ruime keuze aan designmeubelen zodat u uw huis tegen de beste prijs in kunt richten.

Kwaliteits tuinmeubelen voor de beste prijs, bij sweeek

Net als op alice's garden zijn sweeek tuinmeubelen kwaliteitsmeubelen voor buiten, tegen betaalbare prijzen. sweeek biedt een optimale selectie aan waarmee u uw buiteninrichting naar wens kan opknappen: tuinmeubelen, tuinstoelen, tuintafels, ligstoelen, parasols, pergola's of overige tuinartikelen.

sweeek is de toekomst van Alice's Garden. U kunt er zeker van zijn dat u gezellige momenten kunt beleven met familie of vrienden doormiddel van onze sweeek tuinmeubels. Of je nu een wilt genieten van een heerlijke maaltijd die is bereid op een sweeek barbecue of eventjes lekker wilt genieten van de zon buiten, je doet het met sweeek.

Ontspanning, buitenspelen of sport: sweeek blijft een benchmark

Ook onze ontspannings producten veranderen niet, wanneer we overgaan naar sweeek! Een trampoline van Alice's Garden wordt een sweeek trampoline, met behoud van dezelfde prijs-kwaliteitverhouding! Uw kinderen kunnen nog steeds genieten van een zeer populair speeltoestel, waarin Alice's Garden al jaren specialist is.

Ook onze overige speeltoestellen zoals de: loopbrug, glijbaan, schommel, boomhut of zelfs het springkasteel zullen niet veranderen in kwaliteit. sweeek biedt je een net zo diverse selectie aan als alice's Garden altijd deed.

Ben je op zoek naar een opbouwzwembad of een opblaasbare spa? Geen zorgen, sweeek heeft wat je nodig hebt! Net zoals Alice's Garden biedt sweeek ook opbouwzwembaden en oplaasbare spa's aan, waardoor jij lekker tot rust kan komen.

Een gevarieerde collectie interieurmeubelen van sweeek

Alice's Garden is sinds 2009 gespecialiseerd in het inrichten van uw buitenruimte en biedt u daarnaast ook een assortiment binnenmeubilair met de belofte van kwaliteitsproducten tegen de beste prijzen. In 2023, door sweeek te worden, is het ons doel om u nog meer binnenmeubilair aan te bieden om uw huis in te richten: trendy banken, eettafels, stoelen en krukjes zullen gemakkelijk hun plaats vinden in het interieur van uw huis, of uw stijl nu Scandinavisch, hedendaags of industrieel is.

Het is dus duidelijk: alleen de naam verandert. Net als Alice's Garden biedt sweeek u meubels voor uw interieur of exterieur tegen de beste prijzen, zodat u verzekerd bent van een trendy interieur. Je zal blijven terugkomen!

Alice's Garden wordt sweeek! Klik hier om het merk te (her)ontdekken!