.

SPECIALE AANBIEDING: 20% KORTING op de hele website* met de code SWK20

NL/BE
Keuken

Keuken

De keuken is een essentiële ruimte in huis, net als uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Hier worden de maaltijden bereid, maar komen ook familie en vrienden samen om gezellige momenten te delen. Een goed ingerichte, warme en goed uitgeruste keuken is een echte aanwinst voor uw kookplezier.

Meer weten over Keuken
Stoelen en banken Stoelen en banken voor een interieur met karakter
Barkruk Barkruk Speciaal voor u!
Keukentafel Keukentafel en stoelen Ontdek onze selectie Keukentafel

Slim opbergen onze keukentrolley
keukentrolley

De keuken, een kamer om te decoreren

De keuken is een essentiële leefruimte in elk huis. Hier bereiden we maaltijden, brengen we tijd door met familie en vrienden en creëren we herinneringen. Het is dus belangrijk om je keuken in te richten op een manier die zowel functioneel als aangenaam is.

Decoratietips voor de keuken

Hier zijn een paar tips voor het inrichten van je keuken:

Begin met het definiëren van je stijl

Wil je een moderne, traditionele, rustieke of bohemian keuken? Zodra je je stijl hebt bepaald, kun je de kleuren, materialen en accessoires kiezen die deze stijl zullen versterken.

Kies kleuren die je mooi vindt

Kleuren hebben een grote invloed op de sfeer van een ruimte. Wil je een lichte, luchtige keuken, kies dan voor lichte, pastelkleuren. Wil je liever een warmere, meer uitnodigende keuken, kies dan voor donkere of fellere kleuren.

Denk na over de meubels

Meubels zijn een essentieel onderdeel van het keukenontwerp. Kies kwaliteitsmeubilair dat zowel functioneel als aantrekkelijk is.

Vergeet de accessoires niet.

Accessoires kunnen een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan je keuken. Kies accessoires die je aanspreken en bij je stijl passen.

De verschillende soorten keukenmeubels

De dressoirs

Dressoirs zijn lage, meestal open kastjes die worden gebruikt om keukengerei, kruiden, voedingswaren of decoratieve voorwerpen in op te bergen. Ze kunnen onder een werkblad, tegen een muur of in de hoek van de keuken worden geplaatst.

Keukenstoelen

Keukenstoelen zijn essentieel om aan tafel te zitten en te eten. Ze moeten comfortabel en praktisch zijn en passen bij de stijl van de keuken. Er is een ruime keuze aan keukenstoelen, in verschillende materialen, kleuren en stijlen.

Barkrukken

Barkrukken zijn perfect voor keukens met een kookeiland of een hoge tafel. Hiermee kunt u uitrusten of staand eten. Barkrukken zijn meestal gemaakt van hout, metaal of kunststof.

Keukentafel

Keukentafels zijn het middelpunt van de kamer. Ze moeten groot genoeg zijn om plaats te bieden aan al je gasten en comfortabel genoeg zijn om aan te eten. Er zijn veel modellen keukentafels, in verschillende materialen, vormen en stijlen.

Keukenmeubels kiezen

Bij het kiezen van keukenmeubels is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren, zoals :

  • De grootte van de keuken: je moet meubels kiezen die de juiste grootte hebben voor de oppervlakte van de kamer.
  • Behoeften: je moet nadenken over de behoeften van het gezin op het gebied van opslag, comfort en esthetiek.
  • Het budget: de prijs van keukenmeubels kan sterk variëren.

Alice's Garden wordt sweeek! Klik hier om het merk te (her)ontdekken!