.

SALE & SUPERDEALS: TOT 50% KORTING OP ONZE SELECTIE*

NL/BE

sweeek.

Wie zijn wij ?

PRESENTATIE

Ontdek sweeek, het nieuwe trendy merk voor de inrichting van je huis en tuin, het hele jaar door.

Of je nu een appartement van 15m2 hebt of een oud gebouw renoveert, wij hebben de producten die je nodig hebt om je thuis te voelen.

Of het nu gaat om een bank, grasmaaier, tuintafel, trampoline of woonkamerlamp, ons team is altijd op zoek naar dat koopje waar de buren jaloers op zullen zijn. Want achter je nieuwe eettafel staat Carla, inkoper van woonartikelen en groot fan van kookprogramma's.

sweeek is er voor iedereen die wil inrichten, opknappen, stylen, moderniseren of opruimen voor een schappelijke prijs.

sweeek, have a sweet week.

ONZE GESCHIEDENIS

2009

Laten we teruggaan naar het allereerste begin... Het avontuur begon met een goed idee: tuinmeubelen verkopen op het internet zodat zoveel mogelijk mensen van hun tuin konden genieten met een mooi, voordelig meubel.

2010

Het bedrijf begon in Roubaix met de invoer van de eerste containers en de verkoop van 2 assortimenten: tuinmeubelen en partytenten.

2011

Aankomst van nieuwe assortimenten: parasols, tuinsets en barbecues.

2012

Lancering van niche-sites: resine-factory.com en chapiteau-factory.com

2013

De website www.alicesgarden.fr is gelanceerd!

2014

Creatie van een nieuw merk voor gereedschap: VoltR.

2015

We beginnen onze verovering van Europa met de opening van de Spaanse site.

2016

De Engelsen kunnen eindelijk profiteren van ons aanbod: opening van de Britse site.

2017

Opening van België en Nederland

2018

Opening van Portugal.

2019

Opening van Italië.

2020

Duitsland opent zijn deuren.

2021

De familie groeit met een nieuwe aanwinst die zich snel zal ontwikkelen: het interieur!

2023

We veranderen onze naam!

Alice's Garden wordt sweeek.

ONZE WAARDEN

SERVICE

Want voor ons staat de relatie met de klant centraal en we willen een merk worden dat elke relatie die het creëert koestert en liefheeft. We willen de best mogelijke respons geven aan onze klanten en tegelijkertijd op elk moment van de dag beschikbaar zijn. En daar werken we hard aan!

CREATIVITEIT

Omdat inrichten voor ons een creatieve daad is, bieden we onze klanten producten die hun woonruimtes verfraaien. We bieden ook producten die inspelen op de nieuwste trends in interieurdesign. We doen intern echt onderzoek om onze klanten de beste (en mooiste) producten te kunnen bieden. Want we zijn allemaal anders, en we willen niet dat onze woondecoratie op die van de buurman lijkt!

TOEGANKELIJKHEID

Omdat betaalbaarheid voor ons op de eerste plaats komt, bieden we producten voor alle portemonnees. Voeg daar het hele jaar door geweldige aanbiedingen aan toe en je hebt de perfecte combinatie!

ONZE TEAMS

TRANSPORT EN LOGISTIEK

vindt de beste opslag- en leveringsoplossingen voor al deze producten, zodat ze zo snel mogelijk bij je thuis kunnen worden afgeleverd.

KWALITEIT

Identificeert alle kleine defecten in onze producten en werkt samen met onze leveranciers en team inkoop om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.

SALES EN ACQUISITIE

zorgt ervoor dat klanten onze producten vinden en verkiezen boven de concurrentie, dankzij uitstekende verwijzingen en fantastische promoties.

CONTENT

is verantwoordelijk voor een verscheidenheid aan content, waaronder gedetailleerde productbeschrijvingen, zodat klanten zoveel mogelijk nuttige informatie hebben voordat ze een bestelling plaatsen. Het team zorgt ervoor dat de producten correct op onze site en op de marktplaatsen worden geplaatst.

INKOOP

bedenkt en vindt geweldige producten, waarover wordt onderhandelt zonder op te geven, zodat we ze tegen de beste prijs kunnen aanbieden.

IT

antwoordt op verzoeken van alle afdelingen. De afdeling ontwikkelt onze website en komt met oplossingen waardoor iedereen beter en sneller kan werken!

AFTERSALES SERVICE

biedt oplossingen aan klanten als er een klein probleem is met de producten en zorgt ervoor dat een product weer als nieuw zal zijn.

KLANTENSERVICE

volgt de bestellingen op en doet al het mogelijke om zoekgeraakte pakketten te traceren, zelfs als de vervoerder niet meer reageert

RETOUREN

verzamelt alle producten die hun weg naar kopers niet hebben gevonden, reconditioneert ze om ze tegen een voorkeurstarief te verkopen.

GRAFISME

zorgt ervoor dat er mooie afbeeldingen op onze site staan en dat onze producten de beste handleidingen hebben.

IMPORT

zo snel en zo veel mogelijk kubieke meters uit Azië binnenhalen

B2B

beheert relaties met professionals. Het is aan hem of haar te danken dat je trots onze producten kunt zien op het terras van een restaurant, bijvoorbeeld.

DIRECTIE

zorgt voor deze kleine wereld en zorgt ervoor dat het kantoor soepel loopt en biedt een werkomgeving van hoge kwaliteit.

SWEEEK DEALS

lage prijzen, goede deals en opruiming in overvloed het hele jaar door.

Le loft

is geopend van maandag tot zaterdag om onze producten te presenteren, onze klanten te laten dromen en diegenen te adviseren die een artikel liever zien en aanraken voordat ze het kopen.

ONZE INDOOR PRODUCTEN

Bekijk alle sweeek producten

ONZE OUTDOOR PRODUCTEN

Bekijk alle sweeek producten