.

SALE & SUPERDEALS: TOT 50% KORTING OP ONZE SELECTIE*

NL/BE

Tuinpaviljoen, prieel

Een tuinprieel is de perfecte manier om van je terras of tuin te genieten terwijl je beschutting zoekt tegen de zon. Het is gemakkelijk te installeren en het schaduwdoek beschermt je tegen UV-stralen, waardoor het een echte ruimte voor ontspanning wordt. Nog een voordeel: in tegenstelling tot een parasol wordt het midden van het terras niet opgesierd door een imposante voet. Bij sweeek bieden we een breed scala aan modellen, altijd tegen de beste prijs, om aan al uw wensen op het gebied van buiteninrichting te voldoen.

Meer weten over Tuinpaviljoen, prieel

8 producten

8 producten

Of het nu voor tijdelijke of langdurige plaatsing is, een paviljoen biedt effectieve beschutting tegen de zon en slecht weer wanneer je het nodig hebt. Maar wat moet u kiezen, een pergola of een paviljoen? Om u te helpen de juiste keuze te maken, legt sweeek uit waar u rekening mee moet houden.

Hoe kies ik een paviljoen uit?

De verschillende soorten paviljoen

Een praktisch tuinprieel is een demonteerbare structuur die niet veel kost. Vouwbaar of vast, ze zijn over het algemeen zelfdragend. In feite hoeft de structuur niet op een gevel te steunen. Op onze website bieden we verschillende maten prieeltjes voor al je ruimtes: 3x3 of 4x3, aan jou de keuze!

Het zelfstandig dragende paviljoen

Het is ideaal voor de moderne levensstijl. Het is gemakkelijker te onderhouden en kan meteen worden gebruikt. Het zelfdragende paviljoen heeft een lichte stof die beschermt tegen verschillende weersomstandigheden.

Het wandprieel

Wandprieeltjes komen vaak voor in tuinen. Het dient hetzelfde doel als een parasol, maar biedt plaats aan meer mensen. Het is een nieuwe leefruimte voor buiten waar je van het mooie weer kunt genieten terwijl je je beschermt tegen de zon.

Het groene paviljoen

Het groene paviljoen is esthetischer omdat je het naar eigen smaak kunt inrichten. In feite kies je zelf het soort planten dat je erop wilt laten groeien. De structuur van het paviljoen is vaak gemaakt van hout of smeedijzer.

Hoe plaats ik een paviljoen?

sweeek priëlen worden geleverd als bouwpakket met duidelijke instructies. De instructies leiden je stap voor stap door het montageproces. Eenmaal in elkaar gezet, moet het aan de grond worden bevestigd met de meegeleverde haringen. Houd rekening met de mogelijkheid om hem te demonteren als je hem in de winter of bij zware storm opslaat.

Hoe kan ik een paviljoen onderhouden

Om je sweeek paviljoen te onderhouden, reinig je de structuur met een vochtige doek en, indien nodig, met een doek en zeepwater. Het is ook belangrijk om goed voor de doeken te zorgen:

  • Verwijder de stoffen en doeken en leg ze op een vlakke ondergrond.
  • Veeg ze schoon om het stof te verwijderen.
  • Borstel het doek met zeepwater om vlekken te verwijderen.

Zorg ervoor dat je ze goed laat drogen voordat je ze weer ophangt. In de winter moeten doeken naar beneden worden gehaald en binnenshuis worden bewaard, uit de buurt van vocht, bijvoorbeeld in een tuinhuisje.