.

10% EXTRA KORTING op alle outdoorartikelen* met code SUMMER

NL/BE

Bedeinde bankje

Wil je een vleugje decoratie toevoegen dat het verschil maakt in je slaapkamer? Of het nu in hout of stof is, het bedeinde bankje is een slim en trendy meubelstuk. Geplaatst aan het uiteinde van het bed, verandert het je slaapkamer in een warme en uitnodigende ruimte. Het kan worden gebruikt als een eenvoudige bank of als opbergruimte als het een kist heeft. Als u gewend bent om het in de slaapkamer te zien, kan het bedeinde ook een hal of woonkamer verfraaien, waar het als extra zitplaats kan worden gebruikt. sweeek biedt u modellen van bedeinde in hout of boucléstof om uw interieur stijlvol aan te kleden.

Meer weten over Bedeinde bankje

4 producten

4 producten

Hoe kies je het juiste bedeinde?

Een bedeinde, ook wel bedbank of bedkist genoemd, kan worden gebruikt om je slaapkamer in te richten en biedt extra opbergruimte die je kunt afstemmen op je hoofdeinde of nachtkastje. Om de juiste keuze te maken, moet je met een paar punten rekening houden.

Afmetingen van het bedeinde bankje

Om het juiste bedeinde te kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en de esthetiek van je slaapkamer. Zorg ervoor dat je de afmetingen van je bed opmeet voordat je een bedeinde bankje koopt, want het moet groot genoeg zijn voor je beddengoed zonder dat het te veel ruimte inneemt. Idealiter is de lengte van het bedeinde iets kleiner dan of gelijk aan de grootte van je bed.

De stijl van het bedeind

Wat betreft de stijl van het bedeinde bankje, hiervoor bieden wij verschillende opties:

  • Je kunt kiezen voor een bedeinde bankje in dezelfde stijl als de rest van je inrichting voor een perfect harmonieus resultaat,
  • Of kies een compleet andere stijl om te contrasteren met de rest van de inrichting.

Beklede bedeindes zijn perfect om een gezellige sfeer te creëren. Ze zijn vaak gemaakt van imitatieleer of velours. velours is perfect als je van zijdeachtige, vintage materialen houdt.

Het bedeinde bankje van boucléstof is ook erg populair vanwege de zachte, cocooning stof.

Het houten bedeinde bankje heeft een ruwe, authentieke uitstraling. Het zal vergezeld worden met een paar kussens om het warmer te maken, maar zijn ruwe kant kan heel goed tot zijn recht komen in een exotisch interieur.

Afhankelijk van je behoeften en de functies die je zoekt, kun je kiezen voor een bedeinde bankje met en zonder opbergbox. Houd er rekening mee dat het meubel automatisch groter wordt als je een opbergbox wilt. De opbergbox kan heel handig zijn voor het bewaren van dekens, kussens of kleine voorwerpen.

De kleur van het bedeinde

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het kiezen van de kleur van je bedeinde. De slaapkamer is een plek om te ontspannen en tot rust te komen, dus kiezen we vaak liever voor neutrale kleuren die in elk interieur passen. Je kunt het dan aanvullen met meer kleurrijke voorwerpen zoals kussens of een mooie plaid. Of je kunt kiezen voor een leuke kleur of print om je inrichting wat origineler te maken.

Hoe gebruik ik het bedeinde?

Als je eenmaal het juiste bedbankjes voor je slaapkamer hebt gevonden, is het tijd om het te gaan gebruiken. Je kunt een bedeinde bankje gebruiken om dingen zoals wekkers en bedlampjes te verbergen die niet altijd nodig zijn voor de algemene esthetiek van de kamer. Je kunt het ook gebruiken om extra opbergruimte te bieden, grote voorwerpen te verbergen of een extra kussen toe te voegen om op te zitten. Je kunt het ook gebruiken als plank of extra oppervlak voor decoraties zoals planten, koffiekopjes en andere kleine voorwerpen.

Hoe verzorg ik mijn bedeinde bankje?

Als je een nieuw bedeinde bankje koopt, is het belangrijk om de nodige stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat het zo lang mogelijk meegaat.


Houten of gestoffeerde bedeinde vereisen speciale zorg om ze in goede conditie te houden. We raden aan om de meubels regelmatig schoon te maken met een zachte, droge doek en een speciaal reinigingsproduct te gebruiken volgens de instructies van de fabrikant.

Bij metalen of koperen bedeinde kan het nodig zijn om regelmatig een beschermmiddel aan te brengen om roest en corrosie te voorkomen.

Voor stoffen modellen raden we aan de meubels te reinigen met een stofzuiger en een speciale shampoo